Om de Recreatieve en Toeristische branche een extra kwaliteitsimpuls te geven is er binnen 'De Groeiversneller' een aantal vouchers beschikbaar voor ondernemers die hun aanbod in deze branche willen vernieuwen.

Al sinds enige tijd voert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL succesvol het programma 'De Groeiversneller' uit voor de provincie Gelderland. Dit programma richt zich op de Gelderse speerpunten food, health, energie, de innovatieve maakindustrie en op alle andere mkb-bedrijven die de potentie hebben een structurele bijdrage te leveren aan de banengroei in Gelderland.

Met de vouchers 'Recreatie en Toerisme' wordt er een extra speerpunt aan het programma toegevoegd. De Groeiversneller helpt ondernemers groeien met kennis, netwerk en financiering in de vorm van vouchers.

Het gaat dan om de inzet van externe expertise voor specifieke productontwikkeling, nieuwe doelgroepen of de ontwikkeling van nieuwe groeistrategieën. De vouchers zijn bestemd voor de kleine en middelgrote recreatieve of toeristische ondernemer (3 tot 15 fte’s) en hebben een omvang van maximaal € 5000,- (excl. BTW).

Kijk hier voor meer informatie. Hier kunnen ondernemers die in aanmerking willen komen ook direct een quickscan invullen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens