In Gelderland is het project Green Key en Blauwe Vlag van start gegaan, speciaal gericht op de sector recreatie en toerisme. Hierin kunnen 26 ondernemers steun krijgen bij verduurzaming van hun bedrijf.

Dit helpt om de voetafdruk te verlagen, maar ook om de kosten te drukken. Als kroon op het werk kan men zich laten certificeren met een serieus, internationaal erkend keurmerk. Op dinsdag 21 februari aanstaande vindt er een Informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers plaats.

De provincie Gelderland wil samen met brancheorganisaties HISWA-RECRON en KHN ondernemers stimuleren hun bedrijfsvoering te verduurzamen. Het project dat nu is gestart biedt bedrijven een kosteloos bezoek van een deskundige keurmeester, diverse kennisbijeenkomsten en een 50% bijdrage voor de instap en het eerste jaar van deelname aan het keurmerk Green Key of Blauwe Vlag. Meer informatie over het project is te vinden op de speciale www.stichtingkmvk.nl/gelderland.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Tijdens de Informatiebijeenkomst op dinsdag 21 februari aanstaande wordt het project toegelicht en is er ruimte voor vragen. De bijeenkomst wordt gehouden van 13.30 tot 15.00 uur bij The Green Meeting Center te Arnhem. Na aanmelding ontvangt men een bevestiging met programma. Aanmelden kan via laska@kmvk.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens