De gemeente Apeldoorn organiseert samen met KHN Apeldoorn e.o en Centrummanagement Apeldoorn een 'duurzame' inspiratietour. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Binnen de Green Week die de Gemeente organiseert leek het ons een goed idee om ons te verdiepen in wat de Veluwe ons te bieden heeft op het gebied van streekproducten. Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker om onze aarde te beschermen, dit kun je o.a. doen door lokaal in te kopen. Graag laten we i.s.m. de Stichting Erkend Veluws Streekproduct zien wat de Veluwe ons brengt en hoe we deze prachtige producten aan onze gasten kunnen serveren.

Programma

  • 10.00 uur Ontvangst in de outdoortent in de achtertuin van Van der Valk de Cantharel met koffie/thee en een Veluwse lekkernij, vervolgens een rondleiding door de pluktuin waarbij we worden meegenomen in de visie van dit veelzijdige bedrijf. De Cantharel is naast horeca bedrijf ook een producent waardoor ze beide kanten van de keten goed kent en ter plekke in praktijk brengt.
  • Om 11.00 uur vertrekken we met een bus naar de volgende locatie.
  • 11.15 uur Aankomst Boerderij de Kolke; Corrie en Albert zijn actieve producenten van diverse producten, zeer innovatief, verkopen de Erkende Veluwse Streek producten vanuit hun winkel, runnen een mini camping en zijn initiatiefnemer van de logistieke coƶperatie op de Veluwe. Leuk extra van het bezoek is dat er deze dag een fruitpers moment ingepland staat. Na een uur kennisoverdracht stappen we weer in de bus.
  • 12.30 uur Aankomst Intens het restaurant van Thermen Bussloo, presentatie/rondleiding door Jeroen (operationeel manager) en Leendert (chef Intens en een van de chefs Veluwe Diner) die je gaat vertellen over hun passie voor de Veluwe streekproducten, iets wat ze laten terugkomen in een geserveerd lunchmenu.
  • Rond 14 uur brengt de bus je weer naar Van der Valk de Cantharel.

Kom je ook?
Graag aanmelden bij Jan Willem van der Straaten, via jw.vanderstraaten@khn.nl voor vragen tevens bereikbaar via 06 53 39 29 27 (maximaal 2 personen per bedrijf, vol = vol, aanmelden voor 27 september). De tour word je gratis aangeboden, echter een no show wordt doorbelast met 50 euro p.p.

We kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten!

Jacco Talen Marvin Verbeek
voorzitter KHN Apeldoorn relatiemanager Horeca Gemeente Apeldoorn

NB deze tour is een voorloper/sneak preview op de bijeenkomst Veluwe Taste op 13 november, een ontmoetingsdag van horecaondernemers, koks en producenten waarbij het streekproduct centraal staat, reserveer deze dag daarom ook vast in jouw agenda!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens