In 2014 startte het Instock-concept om producten van de supermarkten te redden van verspilling. In twee restaurants werden de producten verwerkt in de keuken. Corona zorgde helaas voor sluiting, het concept blijft wel bestaan en is operationeel.

200 koks

Er werken zo’n 200 koks in Nederland met producten die via deze bestelshop van Instock worden aangeboden. Via InstockMarket zijn ook de producten verkrijgbaar die Instock voorheen maakte, zoals Pieper Bier, Bammetjes Bier en Instock Granola van bierbostel.

InstockMarket is dé groothandel voor geredde producten

Wanneer je een product bij InstockMarket koopt, bespaar je op je inkoopkosten. Zij zijn namelijk gemiddeld 30% goedkoper dan andere groothandels! Deze besparingen zorgen direct voor een positief effect op je marges.

Kook circulair!

We verspillen wereldwijd 1,3 miljard ton voedsel per jaar! Zonde! Door creatief te koken werk je niet alleen mee aan het tegengaan van voedselverspilling. Hiermee verras je je gasten ook met een mooi verhaal. Samen zetten we voedselverspilling op de kaart.

Impact maken was nog nooit zo gemakkelijk

Wanneer je bij InstockMarket jouw producten voor 16.30 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende dag geleverd. We werken met duurzame transport partners en leveren door heel Nederland. Zij hanteren slechts een tientje verzendkosten, vanaf 300,- is bezorging gratis.

Lees meer op www.instockmarket.nl en maak je account aan om deel te nemen aan dit zinvolle project.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens