KHN Purmerend nodigt je graag uit voor de ledenvergadering op donderdag 7 maart 2019 om 10.00 uur bij Spijkerman Eten en Drinken. Voor jou alle mogelijkheden om mee te praten, input te geven en jouw stem te laten horen! We zijn er immers voor jou!

ID-fraude
De gemeente zal uitleg geven over de aanpak van ID-fraude bij de horeca. Het blijkt dat er bij veel horecaondernemers onduidelijkheid heerst. Het doel is het beschermen van de jeugd, dus het is zeer belangrijk dat je hierover op de hoogte bent.

Beleid en begroting
Tevens willen wij je graag de plannen presenteren van KHN Purmerend. Wat is ons doel, wat zijn de speerpunten en wat is onze agenda. Graag ontvangen we ook van jou input! Daarbij hoort onze begroting voor 2019. Omdat we graag veel zaken willen aanpakken hebben wij een voorstel gemaakt voor 2019 die wij je zullen toelichten. Wanneer dit aangenomen wordt kunnen we aan de slag!

Evenementen
KHN Purmerend wil komend jaar actief aanwezig en bezig zijn met diverse evenementen. Het horecacongres in het najaar is hier een goed voorbeeld van. Maar ook organiseren we graag weer een inspiratietour. Haarlem staat hiervoor op de agenda.

Kortom, praat met ons mee. Stuur ons in jouw belang!

Locatie: Spijkerman Eten en Drinken, Neckerdijk 1, 1441 GX, Purmerend
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur

Aanmelden
We ontvangen graag je aanmelding! Stuur een e-mail naar purmerend@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens