KHN zijn wij samen, de grotere betrokkenheid vanuit de leden was ook terug te zien bij de opkomst tijdens de ALV door een mooie volle vergaderzaal bij de Guldenberg Hotel & Brasserie in Helvoirt. 

Een goede constructieve vergadering, veel interactie vanuit leden en bestuur met goede speerpunten voor de toekomst. Wat staat er allemaal aan te komen: gemeentelijke herindelingen, de nieuwe omgevingswet met onze visie op horeca in het buitengebied van Brabant, alcoholbeleid en nog veel meer.

In het verslag ook extra informatie over diverse workshops die eraan komen zoals goed werkgeverschap door fan factory op 18 en 25 maart, Bhv-trainingen en meerdere nuttige ledenvoordelen.

De middag werd afgesloten met een vlotte informatieve presentatie door Tim van Gerrevink van TEMPER, "de juiste kracht op het juiste moment" platform, perfect match, freelancers, flexpool.
Na een kleine twee uur van informatie stond er een voortreffelijk winterkostbuffet klaar en werd er nog lang nagepraat.

Het volledige verslag van de vergadering vind je hier. Let op: om de stukken te kunnen lezen moet je inloggen.

Wij kijken terug op een geslaagde ALV bijeenkomst, een mooi en lekker druk voorjaar toegewenst & graag tot ziens!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens