Op zoek naar méér passie, inspiratie, motivatie en plezier in je werk? Dan mag je de PIMP Theatershow niet missen! Als KHN lid in de Achterhoek nodigen we jou en je medewerkers uit om kaartjes te reserveren voor slechts 10 euro p.p.

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin heel beeldend de do’s en dont’s van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality trainer en vakman Milo Berlijn. Niet alleen uit de horecapraktijk, maar ook uit de zorg, het onderwijs en de retail.

Entertainment en educatie komen samen in een verrassende theatershow die ons laat nadenken en voornamelijk laat lachen. Herkenbaar? Reken maar. Confronterend? Soms meer dan het publiek lief is.

Ze maken iets los in hun hoofd, daardoor worden de ‘winners in service’ als attentheid en positieve aandacht geven geen kunstje, maar onderdeel van natuurlijke gedrag.

Een leuke en leerzame avond voor en door professionals. Alles draait om klantvriendelijkheid, gastvrijheid en beleving!

Wanneer: 11 maart 2019
Locatie:
Amphion Theater, Hofstraat 159, Doetinchem
Deuren open: 19:30 uur
Start show: 20:00 uur
Prijs: € 15,- (normaal € 25,-)
KHN-lid? Gebruik de code: KHNDOET en ontvang nog eens 5 euro korting!

Boek via deze link uw kaartjes.

Deze avond wordt laagdrempelig mogelijk gemaakt door financiele bijdragen van KHN Zutphen, KHN Oost Gelre, KHN Aalten, KHN Montferland, KHN Winterswijk en KHN Doetinchem. KHN Gelderland is hoofdsponsor. VOL=VOL dus boek snel!

Meer informatie

www.pimptheatershow.nl
Sneakpreview

Graag tot ziens in Doetinchem!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens