Dit jaar organiseert KHN Harderwijk een herhalingscursus bhv voor haar leden. Profiteer van een gereduceerd ledentarief, want KHN Harderwijk betaalt een deel van de cursus. De cursus wordt verzorgd door de Kompas Veiligheidsgroep.

Wanneer? donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november 2019
Hoe laat? 13:30 – 17:00 uur (op beide dagen)
Waar? Beach Hotel Monopole

Aanmelden
Jouw aanmelding dient uiterlijk vrijdag 4 oktober 2019 bij ons binnen te zijn door een email te sturen naar arnold@hotelmonopole.nl met als onderwerp: bhv (herhalings)cursus.

Benodigde informatie:

  • voor- en achternaam
  • bedrijfsnaam
  • adres cursist
  • geboortedatum en geboorteplaats
  • e-mailadres van de cursist
  • datum van de cursus: donderdag 31 oktober of vrijdag 1 november 2019.
  • welke cursus: e-learning + herhalingscursus of alleen herhalingscursus

Let op: ontvangen aanmeldingen zonder de hierboven genoemde gegevens worden niet in behandeling genomen. Dus graag alle gegevens in één keer e-mailen. Na aanmelding ontvangt u een factuur van KHN Harderwijk.

E-learning (basiscursisten)

Ook cursisten die nooit eerder een bhv cursus hebben gevolgd kunnen deelnemen aan de herhalingscursus bhv wanneer zij de module E-Learning van tevoren afronden. De module E-learning is een online module waarin de cursist alle basisbeginselen van de bhv leert. Deze module duurt ongeveer 2 á 2,5 uur. Nadat de cursisten de module afgerond hebben printen zij hiervan een deelcertificaat uit, die zij mee moeten nemen naar de cursusdag. De module E-learning in combinatie met het praktijkdeel bhv staat gelijk aan een volledige bhv basiscursus.

Kosten

De kosten voor deze bhv E-learning zij € 32,50,- p.p. dit is inclusief 2 consumpties. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Kosten herhalingscursus

De kosten voor deze bhv herhalingscursus zijn € 29,50,- p.p. dit is inclusief 2 consumpties. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Nb. Voor een volledig bhv certificaat dient de cursist ook de herhalingscursus te volgen.

Spelregels

• Per bedrijf kunnen maximaal 3 cursisten per dag deelnemen.
• Bij onvoldoende aanmeldingen kunnen mensen reserves opgeven.
• Advies is om makkelijke kleding aan te trekken in verband met praktijkoefeningen.
• Er dienen minimaal 10 personen per dag deel te nemen aan de bhv herhalingscursus. De groep bestaat maximaal uit 20 personen.

Reageer snel want vol=vol. De selectievolgorde wordt bepaald op basis van de snelste reacties. Bij te weinig aanmeldingen voor de 2e dag, kan het zijn dat deze geannuleerd wordt. Je krijgt een bevestiging dan wel een annulering van jouw aanvraag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens