Ben en blijf up tot date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie speciaal voor de leden van KHN Het Groene Hart georganiseerde cursus op 21 januari 2020! Tevens vindt er ook een korte algemene ledenvergadering plaats.

Exclusief voor leden KHN Het Groene Hart en gratis deelname
Per 1 januari 2020 gaat een pakket maatregelen in, dat als doel heeft een vast dienstverband aantrekkelijker te maken. Dit betekent ingrijpende wijzigingen op onder andere het gebied van oproepcontracten en transitievergoedingen. In deze cursus geven we helder en duidelijk aan wat er precies verandert in het arbeidsrecht en welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse praktijk van de horecaondernemer. KHN Gorinchem organiseert daarom een ochtendsessie Wet Arbeidsmarkt in Balans, met een korte algemene ledenvergadering.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wijzigingen in het arbeidsrecht gericht op horecabedrijven.

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus ben je bekend met de komende wijzigingen op het gebied van:

  • de keten van contracten;
  • oproepcontracten
  • de lage en hoge WW-premie;
  • de transitievergoeding & compensatieregeling;
  • het ontslagrecht en de verplichtingen voor dossieropbouw

Programma
In een halve dag komen de wijzigingen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans aan bod en weet je welke stappen je moet zetten voor de komst van de wet.

Wat? Ochtendsessie Wet Arbeidsmarkt in Balans
Wanneer? Dinsdag 21 januari 2020
Tijd? 09.30 - 12.30 uur (ontvangst vanaf 09.00 uur)
Waar? Gasterij Vergeer, Dorpsweg 32 in Reeuwijk

Aanmelden kan via deze link, wees er snel bij want vol is vol!

Kosten
KHN Het Groene Hart biedt jou deze cursus aan.

Afmelden
Moet je je onverwacht toch afmelden, stuur dan een email aan: khncursussen@khn.nl. We hanteren hierbij een regeling dat je tot 48 uur voorafgaand aan de trainingsdatum kosteloos kunt afmelden via het genoemd e-mailadres. Bij te laat afmelden of no-show brengen wij € 25 in rekening.

Graag tot ziens op 21 januari!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens