Op de laatste dag van 2018 was het zo ver, na een oproep enkele weken geleden in de mooi Laarbeker (gezinnen konden zich hier voor aanmelden) ging het bestuur van KHN Laarbeek naar het Elkerliek ziekenhuis Helmond. Bestuurders overhandigden daar aan alle kort en langdurige zieke jongeren, die helaas de kerst niet thuis konden vieren een mooie attentie. Ook kinderen thuis zijn bezocht door het bestuur.  

Namens alle leden en in samenwerking met coördinatoren vanuit de afd.kind en zorg. (0 tot 21 jaar) is er opnieuw iets moois gerealiseerd. Voor iedereen was er een VVV bon voor cadeautje naar keuze en een kleine snoep attentie.

Wij sluiten een mooi en actief KHN jaar af waarin wij vele dingen ondernomen, gesteund of samengewerkt hebben. Denk hierbij aan plaatsing van borden i.s.m. de gemeente afd. toerisme, zilverenmaandag met de kermis voor senioren en minder validen, loop en fietsroutes langs alle terrassen van Laarbeek. En ook 4 en 5 mei herdenking, ondersteuning Sinterklaasintocht, 75 jaar bevrijding en nu dan bezoek Elkerliek ziekenhuis.

Namens ons als bestuurders wensen wij u allen alle goeds voor een mooi, gezond en positief 2019.

graag vertellen wij u meer over bovenstaanden en onze toekomstplannen voor KHN Laarbeek tijdens de algemene ledenvergadering op dinsdag 22 januari a.s. meld u zich nog even aan via laarbeek@khn.nl wij zien u graag !

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens