Op 27 oktober 2024 start de viering van Amsterdam 750 jaar. Vanaf dat moment is het ‘Alle dagen feest!’ en vieren we een jaar lang, elke dag, dat Amsterdam jarig is.

Als KHN Amsterdam grijpen we deze unieke kans aan om te laten zien wat de horeca van Amsterdam elke dag te bieden heeft en samen de 750ste verjaardag van de stad groots te vieren. Dit doen we met een speciale scheurkalender met elke dag een ander Amsterdams horecabedrijf in de schijnwerper.

Wij stellen 366 Amsterdamse horecazaken in de gelegenheid om zichzelf in dit historische jaar van 27 oktober 2024 t/m 27 oktober 2025 op een bijzondere manier in de kalender te presenteren. Van een ludieke actie tot een leuk historisch feitje over je zaak, alles is mogelijk! Elke deelnemende horecaondernemer neemt één exclusieve pagina (dag) af en vult deze naar eigen creativiteit in. Op deze dag staat jouw horecazaak dus centraal voor alle Amsterdammers en zorg je er hopelijk voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten…

Alle bijdragen samen vormen een unieke scheurkalender die de Amsterdamse horeca op de kaart zet, want waar kun je de verjaardag van Amsterdam nou beter vieren? Zo wordt het jubileumjaar van ons allemaal en kunnen we met recht zeggen dat het 'alle dagen feest' is in de stad!

Ontdek in deze gedetailleerde PDF de voorbeelden van de feestkalender en laat je inspireren voor je eigen pagina.

Hoe doe je mee?

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De eerste 366 aanmeldingen krijgen een plekje in de kalender.

Zodra je je hebt aangemeld, kun je kiezen uit een van de gebruiksvriendelijke kant-en-klare lay-outopties en vul je een speciale actie of een historisch/humoristisch/ludiek feitje in betreffende jouw zaak. Je kunt ook een voorkeur voor datum aangeven en die wordt toegekend, mits nog beschikbaar. Ook daarom is snelle aanmelding belangrijk.

Kosten per deelnemer zijn € 250,- excl. BTW. Elke afnemer krijgt drie gratis kalenders om op te hangen in je zaak, of om weg te geven. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om de kalender tegen een gereduceerd tarief af te nemen en zelf in je zaak te verkopen.

De kalender is ook verkrijgbaar via diverse verkooppunten in de stad en zal mogelijk afgenomen worden door verschillende horecabedrijven en partners om te verkopen of als cadeau te geven aan hun relaties, medewerkers etc.

Meld je nu aan

Meld je vóór donderdag 29 februari aanstaande aan via feestkalender@khn.nl. Stuur een mail met daarin je naam, de naam van jouw organisatie en je telefoonnummer. Als je tot de eerste 366 aanmeldingen behoort, ontvang je van ons een link om al je gegevens te uploaden en de betaling (via i-deal) te verrichten.

Voor dit initiatief werkt KHN samen met productiepartner XSAGA.

Dus meld je nu aan, want vol = vol! Claim jouw deelname aan dit unieke cadeau voor de stad Amsterdam!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens