Allereerst willen wij jullie heel veel gezondheid en geduld wensen voor alles wat nu op jullie afkomt. Voor ons als horecaondernemer heeft dit alles een enorme impact. Hopelijk zullen de aangekondigde maatregelen binnenkort van de grond komen.

We merken allemaal dat gedeelde smart, ‘halve’ smart is… dat is natuurlijk niet zo…, maar het is wellicht fijn om met collega’s te praten over deze situatie. Wij nodigen je uit om met ons contact op te nemen als je behoefte hebt aan een gesprek met een collega horecaondernemer. Bellen kan altijd! En we hebben er nu ineens ook meer tijd voor ...

Daarnaast heeft het bestuur van KHN Zaantreek besloten dat we over 2020 geen hoofdelijke omslag van € 25,- per bedrijf zullen factureren. Ondanks dat KHN een enorme berg werk verzet, is het vanuit KHN Zaanstreek een kleine geste om dit te doen, dit omdat we geen activiteiten kunnen organiseren en zo minder geld uitgeven. We redden het dit jaar met de opgebouwde reserves.

We willen wel de mogelijkheid open houden om een vrijwillige bijdrage te doen, daarmee laat je zien dat je de activiteiten van KHN Zaanstreek waardeert. Je kunt het bedrag over maken op banknummer NL31 RABO 0326574344 t.n.v. Stichting KHN afdelingen Zaanstreek.

We hopen oprecht dat we op termijn weer mooie bijeenkomsten kunnen organiseren en dan met elkaar het glas heffen op een nieuwe toekomst. Ondanks alles tot ziens in betere tijden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens