In de week van 14 maart heeft KHN namens Buma en Sena de muziekrechtenlicenties gefactureerd voor 2022. Tijdens de afgelopen periode waarin corona veel impact heeft gehad op het gebruik van muziek in jouw zaak, kan het zijn dat je bepaalde licenties hebt afgemeld. Om te voorkomen dat de licenties 2022 niet overeenkomen met mogelijke financiële naheffingen vanuit Buma en Sena, adviseren wij je om de licenties goed te controleren.

In 2019 hebben Buma en Sena een nieuwe software gepresenteerd waarmee zij licenties controleren. Als er vanuit deze controle blijkt dat jouw licentie niet klopt, dan wordt dit door Buma en Sena rechtstreeks gefactureerd exclusief de vrijwillige aanmeldkorting en collectiviteitskorting van KHN.

Geef jouw wijzigingen voor 6 april aan ons door

Om te voorkomen dat je niet de juiste actieve licenties hebt, adviseren wij je om kritisch te kijken naar de gefactureerde licenties. Staat er voor 2022 een onjuiste of onvolledige licenties op de factuur? Geef dan voor 6 april 2022 jouw wijzigingen door via leden@khn.nl. Wij nemen dan contact op met Buma en/of Sena.

Lees ook

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens