In maart van dit jaar heeft KHN namens BUMA SENA de muziekrechtenlicenties gefactureerd voor 2022. Tijdens de periode waarin corona veel impact heeft gehad op het gebruik van muziek in jouw zaak, kan het zijn dat je bepaalde licenties hebt afgemeld. Wij hebben er eerder op gewezen dat bij heropening dit aangepast moest worden. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, dan adviseren wij je om de licenties goed te controleren. Zo voorkom je dat de licenties niet overeenkomen met het daadwerkelijke muziekgebruik.

Controles door BUMA en SENA

BUMA en SENA voeren voortdurend allerlei controles uit op de juistheid van het muziekgebruik. Dit gebeurt zowel online als met buitendienstmedewerkers. Als er vanuit deze controle blijkt dat jouw licenties niet kloppen, dan wordt dit door BUMA en SENA rechtstreeks aanvullend gefactureerd exclusief de vrijwillige aanmeldkorting en collectiviteitskorting van KHN.

Hoe controleer ik mijn licentie?

Kijk op je KHN muziekrechtenfactuur van maart 2022 (of een latere factuur indien je al eerder een wijziging hebt doorgegeven) naar het opgegeven muziekgebruik. Mocht het niet meer kloppen, neem dan contact op via leden@khn.nl of 0348-489 574 (ledenadministratie).

Wij zullen deze wijziging dan voor je aanvragen per 1 januari 2023, met terugwerkende kracht is helaas niet mogelijk. Acceptatie voor de wijziging geschied door BUMA en SENA.

    Direct advies nodig?

    We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

    Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

    Contactgegevens