Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?
Tijdens de cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' nemen we je in één dag mee door alle regels voor personeel in de horeca. Tevens is er aandacht voor een aantal relevante wijzigingen in het kader van de Wet Arbeidsmarkt in Balans, die op 1 januari 2020 van kracht wordt. O.a. de wijzigingen m.b.t. de reeks arbeidsovereenkomsten en transitievergoeding.
Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden.
Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet je:
Programma
De belangrijkste onderdelen van het arbeidsrecht, die je helpen de juiste beslissingen te nemen, komen in deze cursus aan bod. De cursus is toegesneden op de horecapraktijk en wordt regelmatig geactualiseerd. De juristen van KHN geven praktische tips binnen het juridisch kader. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen met collega-horecaondernemers. De cursus start om 09.30 uur. De koffie staat klaar om 09.15 uur. De cursus duurt tot circa 16.00 uur. Inclusief lunch.
Naslagwerk
Je krijgt een handig naslagwerk mee na de cursus.
Wanneer? Maandag 25 november 2019
Tijd? 09.30 - 16.00 uur
Waar? WestCord Fashion Hendrikje Stoffelsstraat 1 in Amsterdam
Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de cursus.
Kosten en betaling
Leden KHN Amsterdam en Amstelland € 150
Leden KHN (gevestigd) buiten Amsterdam € 320
Niet-leden € 375
Prijzen zijn per persoon inclusief broodjeslunch en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.
We zien je aanmelding graag tegemoet!