Maandag 26 november jl. vergaderde het bestuur van KHN Castricum. De vergadering vond plaats in het geheel vernieuwde etablissement van Carolien Glorie. In slechts korte tijd heeft zij Café de Lantaarn omgetoverd tot een zeer sfeervol café-restaurant EetBarLekker. 

Strand

Tijdens de vergadering werd gesproken over de zeer ingrijpende maatregelen die het Hoogheemraadschap Noord-Holland wil uitvoeren op het strand van Castricum. In verband met onvoldoende aanwas van duinen, willen zij vier paviljoens 15 meter naar voren verplaatsen. Op 27 november was op het gemeentehuis van Castricum een informatieavond over het strand in het algemeen en in het bijzonder dit onderwerp.

Gemeentelijk overleg

Er zal inspanning worden verricht om het overleg met de gemeenten weer op regelmatige basis te laten plaatsvinden. In het verleden had dit beleidsmatig overleg jaarlijks plaats en was belangrijk om de vinger aan de pols te houden. Regiomanager Miriam Geerlings zal bij de gemeenten vragen om data.

Verder kwamen onderwerpen als verruiming terrastijden, het Preventieakkoord en afschaffen rookruimtes aan de orde.

Nieuwe leden

KHN verwelkomt Steakhouse bij de buurvrouw te Castricum en Blondes en Doc10 te Heiloo als nieuwe leden.

KHN Castricum telt momenteel 62 leden. Kent u horecaondernemers die nog geen lid zijn of nieuwe ondernemers in het gebied? Laat het ons weten zodat wij hen een bezoek kunnen brengen.

Volgende vergadering en Algemene Ledenvergadering

De volgende bestuursvergadering is op 12 februari a.s. Op deze dag vindt ook de ALV plaats en wel van 12.00 tot 14.00 uur. De locatie laten wij tijdig weten.

Heeft u onderwerpen waarvan u vindt dat er aandacht aan moet worden besteed? Of wilt u een keer meepraten? U bent van harte welkom! Stuur uw bericht naar castricum@khn.nl