Op donderdag 10 januari jongstleden heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam een bestuursvergadering gehouden, en wel bij Restaurant Le Pompadour te Volendam. Wat kwam er zoal ter sprake?

Overleg ontwikkelingen Europaplein
Op donderdag 16 januari heeft een delegatie van het bestuur een gesprek bij gemeente Volendam over de plannen van de exploitatie van het Europaplein. Wij houden u hierover op de hoogte.

Verkeersregelaars tijdens toeristenseizoen
KHN heeft bij de gemeente het verzoek ingediend om tijdens het toeristenseizoen en met name tijdens de bloemencorso verkeersregelaars in te zetten. Het gaat voornamelijk om de piekmomenten. Het is belangrijk de touringcars correct de stad in te krijgen, zodat er zo min mogelijk overlast is voor de overige bezoekers.

Bijeenkomst narcotica
Gemeente Edam-Volendam start dit jaar met het programma LEF. Een gevolg hiervan zijn de plannen om narcotica-honden te gebruiken om drugs op te sporen in de horecabedrijven. De ondernemers willen er alles aan doen om dit programma te ondersteunen, maar er is nog weinig duidelijk over het beleid, de regels en de sancties. KHN heeft de gemeente gevraagd een bijeenkomst te organiseren met alle betrokkenen om alles duidelijk te krijgen, zodat het programma een succes kan worden. Deze bijeenkomst zal in februari georganiseerd worden. Wij houden u op de hoogte.

Volgende vergadering
Op dinsdag 5 februari aanstaande om 10.00 uur vergadert uw bestuur weer. Heeft u onderwerpen voor onze bestuursvergadering of vragen over bovenstaande? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Heeft u de Facebook van KHN Edam Volendam al geliked? Zegt het voort!