De Meest Markant-award is de prijs die KHN elke twee jaar toekent aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Op deze manier genereren we positieve aandacht voor de horeca waarmee we het imago als innovatieve en professionele branche versterken.

Ondernemers kunnen zichzelf, of andere ondernemers aanmelden voor de regionale verkiezingen. Deze ondernemers runnen met lef een mooi, vernieuwend en succesvol bedrijf. Dit bedrijf is een inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers. Win jij de regionale verkiezingen? Dan maak je het jaar erop kans op de titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland!

De volgende landelijk verkiezing "de Meest Markante Horecaondernemer '19/'20" vindt plaats op 30 september 2019. Alle regionale winnaars zijn geselecteerd en maken kans op de titel 'Meest Markante Horecaondernemer '19/'20'.

Prijzen landelijke Meest Markant-winnaar

Plakaat Meest Markante Horeca Horecaondernemer

De landelijke winnaar profiteert twee jaar van de landelijke titel en alle publiciteit. De landelijke winnaar 2019/2020 ontvangt het Markant-plakkaat, een speciale oorkonde en een Meest Markant-muurschildje (met jaaraanduiding). Daarnaast krijgt de landelijke winnaar aan groot artikel in KHN Magazine (vier pagina's) en kan hij of zij gedurende een jaar gratis deelnemen aan KHN-activiteiten zoals cursussen, trainingen en workshops. Vanzelfsprekend kan de landelijke winnaar ook rekenen op persondersteuning.

Afbeelding: De winnaar van de landelijke verkiezing van de Meest Markant Horecaondernemer ontvangt een Markant-plakkaat.

Michiel van der Eerde, winnaar 16-17

Michiel van der Eerde werd maandagavond 9 januari 2017 uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017. De bekendmaking vond plaats tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie in Novotel Amsterdam City.