Hierbij nodigen wij jullie uit voor een ledenbijeenkomst van KHN Weert.

Datum : 10 september 2020
Tijdstip : 10.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
Locatie : Weerter Bazaar, Markt 17 in Weert

Tijdens deze bijeenkomst zal van 10.00 tot 11.00 uur de concept nota “Handleiding Bijzondere Wetten” door de gemeente Weert worden toegelicht. We zullen hierbij dan jullie eventuele vragen en/op opmerkingen over deze handleiding inventariseren en indien nodig meenemen in de zienswijze die vanuit KHN Weert bij de gemeente Weert zullen indienen.

Aansluitend houden we van 11.00 tot 12.00 uur een korte ledenvergadering, klik hier voor de agenda en het verslag van de vorige jaarvergadering.

Ben jij erbij?
Wij rekenen op jullie komst, maar wil je ivm de ruimte indeling nav de coronawetgeving via weert@khn.nl wel even laten weten of je van de partij bent ?

Mocht je helaas niet in de gelegenheid zijn om deze bijeenkomst bij te wonen, maar wel opmerkingen of vragen hebben over de concept nota “Handleiding Bijzondere Wetten”, dan horen we dit graag via weert@khn.nl, zodat deze meegenomen worden in de bespreking en eventueel in de zienswijze.

Alvast hartelijk dank voor jullie reactie en graag tot 10 september 2020.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens