KHN Amstelland heeft er voor gekozen om de algemene ledenvergadering dit jaar te organiseren bij de Music Meeting Lounge. Deze unieke locatie in het oude dorp van Amstelveen is winnaar van de Provincie Award en staat garant voor een bijzondere ambiance; inspirerend, creatief, informeel, huiselijk én met een knipoog naar vervlogen tijden.

Dit wordt een bijzondere ledenvergadering, omdat dit de laatste vergadering is dat Hans Gort als voorzitter optreedt. Na 3 boeiende termijnen is er een einde gekomen aan zijn voorzitterschap. Tijdens de vergadering zal daarom een nieuwe voorzitter gekozen worden.

Als lid van KHN Amstelland ben je in de gelegenheid om een voordracht te doen voor een nieuwe voorzitter, of je kan je zelf verkiesbaar stellen. Heb je interesse of wil je iemand voordragen? Meld dit dan z.s.m. en uiterlijk voor 15 november via amstelland@khn.nl. Een lid van de voordrachtscommissie zal dan contact met je opnemen.

Na afloop van de vergadering is er gelegenheid om afscheid te nemen van Hans als voorzitter en kennis te maken met de nieuwe voorzitter onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om contact te leggen of te verstevigen met directie en landelijk bestuur van KHN, wethouders en overige contactpersonen binnen de gemeente.

We zien je graag op 27 november tijdens de ledenvergadering van 15:00 uur tot 17:30 uur en aansluitend tijdens de borrel tot 18:30 uur.

Wanneer: 27 november 2019
Tijd: 15.00 uur
Waar: Music Meeting Lounge, Badlaan 1bis, 1182 JJ Amstelveen

Gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Zie ook: https://www.musicmeetinglounge.nl/

De agenda vind je hier. Aanmelden kan via amstelland@khn.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met regiomanager Miriam Geerlings via 06-53379574.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens