We hopen dat jullie een goede zomer achter de rug hebben, die nog iets van het voorjaarsdrama goed heeft gemaakt. Laten we een kaarsje opsteken dat het najaar en de winter ook gaan meevallen.

Er is veel gebeurd de laatste tijd, dus hoog tijd om nog eens de koppen bij elkaar te steken. Namens het bestuur nodig ik jullie bij deze uit voor het volgende “inloop spreekuur” van KHN.

Zoals we vorig jaar ook vaker hebben gedaan zijn jullie weer welkom om jullie vragen te stellen of jullie verhaal te doen.

Onderwerpen zullen de volgende zijn, uiteraard is er ook ruimte voor jullie vragen en punten.

  • Hoe zien we de herfst en winter tegemoet? Heeft de zomer gebracht wat we wilden?
  • Wat is de stand van zaken per gemeente? Uitstel en afstel van facturen, nieuwe en tijdelijke regels. (Geregeld is bijvoorbeeld uitstel en gedeeltelijke afstel van gemeentelijke belastingen, uitbreiding terrassen)
  • Wat moeten we voortzetten en wat moet er anders?
  • Waar lopen we nog meer tegenaan?
  • Hoe bewerken we het beste de politiek en wie kunnen we het beste inschakelen? De begrotingsvoorstellen 2021 komen eraan en we moeten de bezuinigingen en evt verhogingen in de gaten houden.
  • Uiteraard worden ook alle landelijke ontwikkelingen besproken.

We komen bij elkaar op donderdag 10 september as, vanaf 11.00 uur zijn jullie welkom bij Brasserie Nieuw Ehrenstein in Kerkrade. (Nieuw Erensteinerweg 5, parkeerplaats naast de deur)

Vanwege de veiligheidsregels, waar ook wij aan ons dienen te houden, vragen we om jullie deze keer wél van te voren aan te melden. Stuur even een mail naar c.fijen@khn.nl.

Graag tot donderdag 10 september om 11.00 uur in Kirchroa!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens