De Limburg Leisure Academy biedt binnenkort twee workshops aan rondom het thema de leefstijlvinder.

Met het gezin naar het pretpark, kamperen in een klein tentje of alleen naar het museum? Leefstijlen laten zien waar mensen in hun vrije tijd of op vakantie behoefte aan hebben. En wat de verschillen hierin zijn. De één wil namelijk rust en regelmaat, de ander juist drukte en sensatie. Welke groepen wonen er in jouw regio? Wat zijn hun wensen en hoe kan je hen het beste bereiken? Dat zijn de vragen waar de Leefstijlvinder™ antwoord op geeft. Zodat jij mensen een nog mooiere vakantie of dagje uit kan bezorgen. Meer informatie

Hoe, wat, wanneer ?

Waar? Beachclub Degreez, Velkenskamp1, Panheel
Wanneer? Dinsdag 11 februari 2020 | Dinsdag 24 maart 2020
Tijd? 14.00 tot 16.30 uur
Eigen bijdrage? 79 euro per persoon exclusief BTW (inclusief koffie en/of thee) voor de 2 workshops.

De oorspronkelijke prijs van de workshop is 159 euro. Dankzij de subsidie van de provincie kan de Limburg Leisure Academy deze forse korting aanbieden. Je schrijft je in voor de twee workshops die tezamen de cursus vormen.

Aanmelden?
Ga naar de webshop van VVV Midden-Limburg Selecteer je de juiste activiteit: Workshop Leefstijlvinder Limburg Leisure Academy en reserveer.

Geef aanvullend je naam door via info@toeristischlimburg.nl.

Locatie
Kijk op https://www.degreez.nl/ voor meer informatie over de locatie.

Vragen?
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen via info@toeristischlimburg.nl of bel de projectregisseur van de Limburg Leisure Academy Thijs Vossen via 06 83 16 79 67.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens