Halseme heeft begin dit jaar allerlei maatregelen aangekondigd voor de uitgaansgebieden om deze gebieden weer meer leefbaar te maken.

Zie ook de infograhic over de maatregelen. We hebben haar toen verweten dat deze maatregelen niet tot stand zijn gekomen met de ondernemers. Maatregelen zijn uiteraard veel succesvoller als deze ook worden gedragen door de ondernemers. Ze heeft toegezegd met ons en andere ondernemersvertegnwoordigingen in de gebieden afstemming te zoeken. Binnenkort vinden hier gesprekken over plaats.

Ze heeft aangegeven de volgende termijnen en focus onderwerpen te hanteren:

  1. Korte termijn; focus op handhaving en schoon.
  2. Midden lange; focus op prostitutie en drugsgebruik.
  3. Lange termijn; toekomstvisie op de stad ontwikkelen, welke stad willen we zijn. (Hiervoor heeft ze een opdracht verstrekt aan hoogleraar Zef Hemel om een toekomst beeld van de binnenstad te schetsen).

Mocht je specifieke idee├źn hebben of bijzonder geinteresseerd zijn in dit onderwerp, laat het ons weten via amsterdam@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens