Melissa van Rooij (TIO ‘19) heeft The NXT GM Challenge gewonnen en daarmee een baan als general manager voor een jaar. Dat werd bekendgemaakt op het HotelloTOP Year Event. Van Rooij versloeg in de finale Rico Borst (SHMS ‘19), Michelle Slinkman (SHMS ‘20). Ze volgt als winnaar Justus van Dam op als general manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Met meer dan 100 aanmeldingen kunnen HotelloTOP en Postillion Hotels terugkijken op een succesvolle tweede editie van de wedstrijd waarin bijna of net afgestudeerde hotelschoolstudenten een baan als gm voor een jaar kunnen winnen.

Na een selectiedag bleef een top 10 over die werd uitgenodigd voor The Challenge Day. De beste drie mochten naar de finale, die bestond uit een online campagne. Deze intensieve periode werd afgesloten met de finale pitch op het podium van Future Hotello, waarna tijdens het congres van het HotelloTOP Year Event de winnaar bekend werd gemaakt.

Melissa van Rooij is van 1 september 2020 tot 1 september 2021 General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Daarna mag ze de sleutel doorgeven aan een nieuw aanstormend talent. Vanaf juni 2020 kunnen talenten zich aanmelden voor de derde editie van The NXT GM Challenge. Ze volgt in Amersfoort Justus van Dam op, de winnaar van de eerste editie.

KHN partner HotelloTOP

KHN is partner geworden van HotelloTOP, het grootste netwerkplatform voor studenten en alumni van de Hoge Hotelscholen. KHN-directeur Dirk Beljaarts: "Als trotse Hotello en alumnus van Hotel Management School Maastricht, vind ik het belangrijk om KHN als brancheorganisatie onder de aandacht te brengen bij studenten en afgestudeerden van de Hoge Hotelscholen in Nederland."

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens