Café ’t Libre aan de Molenstraat gaat noodgedwongen in de verkoop. De familie ziet geen mogelijkheid het bekende café voort te zetten.

Tijdens de ziekte van de inmiddels overleden trotse eigenaar Frans van der Wielen heeft de familie het bedrijf goed draaiend kunnen houden. Het ouderwets gezellige café is bekend omdat er nog uitgebreid gebiljart kan worden en dat er altijd wel iemand aan het darten is. Er wordt vaak een kaartje gelegd en de gemoedelijke sfeer lijkt nog hetzelfde als jaren geleden. De broers en zussen van Van der Wielen willen of kunnen de zaak niet overnemen.

Barvrouw Annemarie van der Wielen, een van de gezichten van het bedrijf, gaat het aan het hart. Ze is echter 63 jaar en daarmee de jongste van de erven van der Wielen. Ze hoopt dat er een koper komt die het café in zijn waarde laat en dat ze nog een paar keer per week achter de bar kan blijven staan. Wanneer het horecabedrijf te koop wordt aangeboden is nog niet bekend.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens