Met de steeds veranderende 'corona maatregelen' voor onze branche is KHN continu in conclaaf met de gemeente om waar mogelijk ruimte te krijgen voor ondernemers.

Afgelopen weken hebben we ervaren dat er veel onduidelijk was m.b.t. het afhalen van maaltijden en dranken. Er dreigde sluiting van vele horecabedrijven. Dit hebben we in de meeste gevallen voor nu weten te voorkomen, maar de burgemeester vraagt verdergaande verantwoordelijkheid van de ondernemers.

Weet dat het niet vanzelfsprekend is dat we ruimere mogelijkheden hebben. Als voorbeeld noem ik hierbij de verkoop van alcohol. Daarom vraagt KHN jullie aandacht voor onderstaande regels. We zijn ons bewust van jullie belang en de noodzaak om te kunnen ondernemen en blijven strijden voor spoedige verdergaande heropening. Dat gaat lukken als we met ons allen onze verantwoordelijkheid nemen. Houd vol en bij problemen of vragen neem dan contact met ons op.

Voor contact stuur een e-mail naar een van de regiomanagers: Eveline Doornhegge: e.doornhegge@khn.nl / 06-51490709 of Simone van Laar: s.vanlaar@khn.nl / 06-22806892.

Regels voor afhalen en bezorgen horeca

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens