Goed nieuws! Deze week ontvang je weer een nieuwe HOC Opleidingspas 2022 in je brievenbus. Deze opleidingspas is speciaal ontwikkeld voor KHN-leden en biedt exclusief voordeel op iedere horecacursus die jij of één van je medewerkers volgt via HOC.

15% korting op lesgeld

Het Horeca Opleidingscentrum (HOC) is preferred supplier van KHN op het gebied van opleiden. Leden van KHN ontvangen maar liefst 15% korting op het lesgeld van alle horecacursussen van HOC. Bij aanmelding via hoc.nl/khn kun je jouw lidmaatschapnummer direct doorgeven. De korting wordt dan automatisch met het lesgeld verrekend.

Online videotrainingen

HOC is het enige instituut dat vanaf de 1e lockdown direct een alternatief had voor de klassikale cursussen door middel van online videotrainingen. Inmiddels is ruim gebleken dat dit alternatief een groot succes is. Het slagingspercentage is hoog en de reviews zijn positief. Bijkomend voordeel: de videocursus is voordeliger én kost minder tijd dan de traditionele cursus. Alleen voor het SVH-examen moet je nog de deur uit. Het examen vindt plaats op één van de landelijk verspreide examenlocaties. Deze locaties werken geheel volgens binnen de richtlijnen van het RIVM.

HOC opleidingenpas 2022

Korting op alle online horecacursussen

De KHN-korting geldt ook voor het nieuwe online cursusaanbod van HOC. De volgende cursussen worden volledig online verzorgd:

Aanmelden

Ga naar hoc.nl/khn en schrijf jezelf of jouw medewerker(s) in voor een cursus of training. De KHN-korting wordt verrekend na vermelding van jouw KHN-lidnummer (deze staat vermeld op je opleidingspas). Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via info@hoc.nl of 085 - 202 6666.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens