Vanaf maart 2020 starten de eerste Engelstalige Leermeester Trainingen van het Horeca Opleidingscentrum (HOC). Na het succesvol volgen van deze 3-daagse training kunnen vanaf nu ook Engelssprekende medewerkers aan de slag als Leermeester. De training wordt afgesloten met het officiële Engelstalige SVH examen.

De Engelstalige Leermeester Training (“SVH Mentor Course”) bestaat uit drie lesdagen en aansluitend op de 3e lesdag wordt het officiële SVH examen afgenomen. Deze training wordt 7 x per jaar georganiseerd op 6 locaties in Nederland. Na het succesvol volgen van deze 3-daagse training kunnen vanaf nu ook Engelssprekende medewerkers aan de slag als Leermeester.

Engels voertaal

Steeds meer horecamedewerkers komen van over de grens en in steeds meer bedrijven is Engels de voertaal aan het worden op de werkvloer. Door de internationalisering in de Nederlandse horeca zoeken werkgevers naar handvatten om hun brigades goed te organiseren. De oplossing is dan niet een cursus Engels maar Engelstalige opleidingen zoals SVH Leermeester, maar ook de Engelstalige Spoedcursus Sociale Hygiëne en HACCP Training.

Leermeester

De rol van de leermeester is steeds breder geworden. Het gaat nu niet alleen om het begeleiden van mbo-leerlingen, maar ook om het inwerken van nieuwe medewerkers en het ondersteunen van leren op de werkvloer. Voorwaarde is dan wel dat de begeleiding op de werkvloer van voldoende niveau blijft. Daarom is er werk gemaakt van een cursus Leermeester in het Engels.

Jouw KHN-voordeel

Als KHN Lid ontvang je nu maar liefst € 96,75 korting op deze training!

Hoe profiteer je?

Meld je aan via hoc.nl/khn. De KHN-korting wordt verrekend na vermelding van je KHN-lidnummer. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via info@hoc.nl en 085 202 66 66.

Gerelateerde standpunten

Lees meer

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens