Je wilt op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig in de horecabedrijven in Amsterdam of de regels juist worden toegepast.

Sinds 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode te werken.

KHN Amsterdam organiseert een workshop van ongeveer 2 uur waarin wordt uitgelegd hoe je de belangrijkste regels uit de hygiënecode kunt toepassen en hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken.

Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop:

  • Ben je op de hoogte van de HACCP-eisen
  • Welke stappen je in jouw bedrijf moet ondernemen om voedselveilig te werken
  • Weet je hoe je de belangrijkste theorie kunt toepassen in de praktijk, je leert onder andere hoe je de formulieren moet invullen en controles moet uitvoeren

Programma
Aanvang 10.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur) tot circa 13.00 uur (exclusief broodjeslunch). De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook kun je dan eventueel een (incompany) afspraak inplannen om op een later moment één op één met de adviseur jouw horecabedrijf te doorlopen.

Wanneer? Maandag 30 september 2019
Tijd? 10.00 - 13.00 uur
Waar? NH Caransa, Rembrandtplein 19 in Amsterdam

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de workshop.

Kosten en betaling
Leden KHN Amsterdam en Amstelland € 50
Leden KHN (gevestigd) buiten Amsterdam € 75
Niet leden € 125

Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.

Graag tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens