Delft Verbindt* is al jaren een drukbezochte bijeenkomst door (ruim 300) Delftse ondernemers, waarop onder andere de Delftse ondernemer van het jaar wordt gekozen. Dit jaar steken ze het evenement in een nieuw jasje. De ondernemersverkiezing blijft onderdeel van de bijeenkomst, sterker nog, dat wordt verder uitgebreid.

In vier categorieën worden drie bedrijven genomineerd. De genomineerden worden geselecteerd door de betreffende ondernemerspartijen/brancheverenigingen van die categorie:

  • KHN (Koninklijke Horeca Nederland) Delft: nomineert drie Delftse horecaondernemingen
  • MKB Delft: nomineert drie Delftse MKB-ondernemingen. Geen horeca en in overleg met VNO-NCW
  • VNO-NCW Delft: nomineert drie Delftse grote ondernemingen (meer dan 10 medewerkers)
  • Yes!DELFT/TU Delft: nomineert drie Delftse startups/techbedrijven

Zij beslissen ook wie de winnaar in hun categorie wordt. Met deze vier categorieën verwachten ze alle Delftse ondernemers te raken.

KHN Delft wil echter niet zelf deze bedrijven nomineren maar we willen het graag aan de leden overlaten. Dus welke horecaondernemer verdient het volgens jou om in de schijnwerpers te worden gezet en te worden genomineerd voor de verkiezing? Wie is die ondernemer met kennis van zaken, een fantastisch concept of misschien wel juist diegene die een voorbeeld is op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Wat zijn de prijzen?

  • De publiekswinnaar wint € 1500 budget voor het laten maken van een promotie- of bedrijfsvideo bij een bedrijf naar keuze en de ‘Joost Verhoeff award’.
  • De jury-winnaars ontvangen, naast de free publicity, een sticker die ze op hun pand kunnen plakken zoals het Tripadvisor keurmerk, maar dan van ‘Delftse ondernemer van het jaar <jaartal>’. De sticker ontvangen ze ook digitaal om op hun website of in hun e-mailhandtekening te kunnen plaatsen.

Uitreiking van de prijs

Wanneer: maandag 7 oktober 2019
Tijd: 17.30 – 22.30 uur
Waar: Lijm en Cultuur Delft

Tot uiterlijk 28 juli 2019 kun je horecabedrijven aandragen en de top 3 wordt dan voor gedragen aan de overall wedstrijd. Mail je nominaties naar delft@khn.nl

*Wat is Delft Verbindt?

Delft Verbindt koppelt de drie grootste jaarlijkse ondernemersbijeenkomsten van Delft aan elkaar. De evenementen Bruisend Delft Verbindt, Delft Verbindt Zomerbarbecue en De Kracht van Delft Verbindt houden ieder hun eigen signatuur, maar worden onder meer thematisch gekoppeld. Ook wordt er een rode draad geweven door programmaonderdelen te introduceren met een verwijzing naar een vorig of volgend evenement. Door de events te clusteren en gezamenlijk bezoekers te werven, wordt er voor zowel de bezoekers als de organisatoren een meerwaarde gecreëerd. Het allerhoogste doel van de initiatiefnemers is een nog scherpere profilering van Delft en verbinding in de stad.

https://www.delftverbindt.nl/