Het proces omgevingsvisie binnenstad Utrecht 2040 is van start gegaan. Op 22 mei heeft wethouder Anke Klein de aftrap gedaan tijdens een bijeenkomst in het Speelklokmuseum. Tijdens deze avond zijn de resultaten van de digitale enquête over de stad gedeeld en is er via rondetafelgesprekken een eerste verkenning gemaakt.  

Het opstellen van de omgevingsvisie gebeurt op basis van participatie. Het is een lang en complex traject, waarbij het heel belangrijk is dat alle stemmen van alle verschillende belanghebbenden worden gehoord.

Utrecht is een plek om te wonen, te ondernemen, te werken, te winkelen, te studeren, uit te gaan… Alles komt samen. Hoe kun je als horecaondernemer de ontwikkelingen volgen en invloed hebben?

Oproep: laat jouw stem als horecaondernemer horen! Je kunt je aanmelden voor de themawerkgroepen die jij belangrijk vindt.

Informatie over de aanpak, de thema's, de verslagen, uitnodigingen en de inspraakmomenten vind je hier.

Vanuit bestuur KHN Utrecht zijn voorzitter Pieter Honing en regiomanager Jeanne Kroon betrokken in de binnenstadsgroep. Mocht je vragen of suggesties hebben, deel ze vooral via:utrecht@khn.nl of bel met Jeanne: 06-51490708.