Onder de noemer KHN On Tour organiseren wij binnen- en buitenlandse inspiratietours waarbij horecaondernemers een kijkje in de keuken nemen van collega-ondernemers. Zo maken KHN-leden kennis met horecaconcepten in binnen- en buitenland en kunnen zij ‘live’ ervaren hoe collega-ondernemers inspelen op trends.

KHN ON TOUR
Koninklijke Horeca Nederland inspireert! Om toekomstbestendig te kunnen zijn is het immers belangrijk om te weten wat er speelt: wat zijn belangrijke trends en ontwikkelingen onder consumenten? En welke inspiratie kunt u opdoen bij collega-ondernemers? Onder de noemer KHN On Tour organiseren wij binnen- en buitenlandse inspiratietours waarbij horecaondernemers een kijkje in de keuken nemen van collega-ondernemers. Zo maken onze leden kennis met horecaconcepten in binnen- en buitenland en kunnen zij ‘live’ ervaren hoe collega’s inspelen op trends. De buitenlandse reizen organiseren we in samenwerking met Jesse Geboers van Business Inspiration bv.

KHN
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 243 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij ruim 20.000 horecaondernemers met ruim 230.000 medewerkers. Wij maken ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. Onze leden ondersteunen wij met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Heeft u nu zelf een bestemming in gedachten die er niet tussen staat? Of wilt u een keer alleen met uw horecateam op pad? We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens