Je wilt op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig in de horecabedrijven in Amsterdam of de regels juist worden toegepast.
Sinds 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode te werken.
KHN Amsterdam organiseert een workshop van ongeveer 2 uur waarin wordt uitgelegd hoe je de belangrijkste regels uit de hygiënecode kunt toepassen en hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken. Deze workshop wordt ook in het Engels gegeven.
Voor wie?
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken.
Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop:
Programma
Aanvang 10.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur) tot circa 13.00 uur (exclusief broodjeslunch). De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook kun je dan eventueel een (incompany) afspraak inplannen om op een later moment één op één met de adviseur jouw horecabedrijf te doorlopen.
Kosten en betaling
Leden KHN Amsterdam en Amstelland € 50
Leden KHN (gevestigd) buiten Amsterdam € 75
Niet leden € 125
Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.
Wanneer? Dinsdag 12 november 2019
Tijd? 10.00 - 13.00 uur
Waar? NH Caransa, Rembrandtplein 19 in Amsterdam
Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de workshop.
We zien je aanmelding graag tegemoet!