Corona houdt onze deuren nu alweer ruim een maand gesloten. Helaas is het nog ongewis wanneer en hoe we weer open kunnen. Daarom blijven we als bestuur bijna wekelijks in gesprek met de Gemeente Venlo.

Ook op vrijdag 13 oktober jongstleden hebben we gesproken met burgemeester Scholten en wethouder Boom. Tijdens dit gesprek hebben we nogmaals onze zorgen uitgesproken voor de sector, we dringen aan op compensatie en perspectief. Denk hierbij aan zaken als een uitbreiding van de TOZO en het kwijtschelden van het gebruikersdeel van de OZB. Het allerbelangrijkste is dat we een stip krijgen aan de horizon, zodat we op eigen benen kunnen staan en weer mogen ondernemen.

Webinar
Om deze en andere zaken te bespreken, nodigen we jullie als leden vast uit voor een webinar op donderdag 26 november aanstaande van 13.00 tot 14.00 uur waarbij naast onze regiomanager Christel Nabuurs ook burgemeester Scholten en wethouder Boom aanschuiven om jullie vragen te beantwoorden.

Bekijk hier de officiële uitnodiging.

Vragen
Stel je vragen vast door een e-mail te sturen naar grootvenlo@khn.nl.

Blijf gezond en we staan klaar voor jullie!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens