Tot ieders grote teleurstelling is de horeca weer volledig gesloten. Uiteraard vinden we daar allemaal wat van, maar het is en blijft ontzettend zuur! En dan drukken we ons nog zachtjes uit...

Landelijk blijft de lobby in Den Haag gaande. De focus ligt hierbij momenteel meer dan ooit op het verkrijgen van financiële steun specifiek voor de horeca branche en bovenop het 3e pakket steunmaatregelen. Lokaal blijven we uiteraard continu in overleg met de gemeente om zo een zo maximaal ondernemersklimaat te creëren. Met de recente sluiting kent de agenda op dit moment geen heel concrete thema’s.

Mocht je thema’s hebben die we rationeel onderbouwd bij de gemeente in kunnen brengen, schroom dat niet om dit met 1 van de bestuursleden of onze regiomanager te delen:

  • Giana Vaes
  • Tommie Wilms
  • Rudy Gommans
  • Marij Clevis
  • Sabine Sonnemans
  • Christel Nabuurs

Normaal gesproken houden we in maart/april ook altijd onze jaarvergadering. Vanwege de coronaperikelen hebben we deze dit jaar uitgesteld naar het najaar, maar fysiek samen komen is op dit moment helaas opnieuw niet toegestaan.

We hebben daarom op dit moment 2 opties :

  1. Een online jaarvergadering
  2. De jaarvergadering uitstellen tot nader order.

Wij horen graag z.s.m. waar jullie voorkeur naar uit gaat. zodat wij de juiste keuze kunnen maken. Wil je daarom via peelmaas@khn.nl even laten weten wat jouw voorkeur heeft?

Tot slot … lieve collega’s, sterkte en hou je taai! Hopelijk kun je het nog een keer opbrengen. Ook al voelt het misschien de laatste 7 maanden niet meer zo: we hebben nog wel altijd het mooiste beroep op aarde!!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens