Tijdens een overleg met de diverse ondernemersverenigingen en de gemeente Bergen op 23 januari jongstleden, is er een presentatie gehouden over Gastheerschap en Marketing. Onderstaand tref je de presentatie aan ter informatie.

Bekijk hier de presentatie 'Marketing en Gastheerschap Bergen'. De presentatie bestaat uit drie onderdelen.

Sheets 3 tot en met 22 geven de eerste conclusies en resultaten weer van het bezoekersprofiel wat is uitgevoerd door de RVVV Noord-Holland in opdracht van de Raad. Het definitieve rapport volgt nog en zal te zijner tijd ook gedeeld worden.

Sheet 23 gaat over de lokale plattegrond van Bergen die gemaakt wordt. De drie kernen van Bergen worden hier specifiek in uitgelicht en tevens de belangrijkste high-lights. Er komen geen namen in van restaurants, detailhandel, caf├ęs, etc.

Sheet 25 gaat over de aangepaste evenementenkalender die de gemeente afstemt in samenwerking met onder andere ook cultuur. In het verleden had je de editie januari tot en met juni en juli tot en met december. Nu is er gekozen voor een zomer-en winterindeling.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens