Wil je weten waar het bestuur van KHN Alkmaar zich het afgelopen jaar voor ingezet heeft? En ben je ook nieuwsgierig naar de plannen voor 2020? Kom dan 28 november naar de algemene ledenvergadering van KHN Alkmaar in het Gulden Vlies.

In januari treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking. Dit roept veel vragen op bij leden. Daarom geeft Sharon van Dansik van KHN tijdens de vergadering een toelichting op de WAB en beantwoordt zij eventuele vragen. Verder is er een presentatie over de acties en plannen van Alkmaar Marketing door Melanie Goudblom. Genoeg reden dus om naar vergadering te komen.

We beginnen om 15.00 uur en sluiten om 17.00 uur af met een borrel. Bijgaand ontvang je de agenda en het verslag van 2018.

Bijzondere ALV
Dit wordt een bijzondere ledenvergadering, omdat dit de laatste vergadering is dat Jeroen van Duin als voorzitter optreedt. Zoals je waarschijnlijk hebt vernomen is het Gulden Vlies per 1 december niet meer in handen van Jeroen. Tijdens de vergadering zal daarom een nieuwe voorzitter gekozen worden.

Als lid van KHN Alkmaar ben je in de gelegenheid om een voordracht te doen voor een nieuwe voorzitter, of je kan je zelf verkiesbaar stellen.

Heb je interesse of wil je iemand voordragen? Meld dit dan z.s.m. en uiterlijk voor 15 november via alkmaar@khn.nl. Een lid van de voordrachtscommissie zal dan contact met je opnemen.

Na afloop van de vergadering is er gelegenheid om afscheid te nemen van Jeroen als voorzitter en kennis te maken met de nieuwe voorzitter tijdens de borrel.

Geef je op voor 20 november via alkmaar@khn.nl

We zien je graag 28 november!

Bijlagen:

Agenda ALV 28 november
Notulen ALV 22 november 2018 (om in te zien dien je in te loggen)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens