Op maandag 14 oktober jl. heeft het bestuur van KHN Velsen de bestuursvergadering gehouden bij Van der Meer Restaurant, Wijk aan Zeeërweg 31, Velsen.

28 oktober - Rondleiding Tata Steel en horecaoverleg

KHN Velsen nodigt je graag uit voor onze algemene ledenvergadering op maandagmiddag 28 oktober 2019! We beginnen om 12.30 uur met een lunch en aansluitend de algemene ledenvergadering.
Omstreeks 13:30 krijgen wij een exclusieve rondleiding en mogen wij enkele fabrieken bezoeken op het terrein van Tata Steel, met afsluitend om 16:30 een borrel in het congrescentrum.

Wanneer? Maandag 28 oktober 2019
Tjd? Ontvangst 12.00 uur let op; wees op tijd!
Waar? Congrescentrum Tata Steel, Wenckebachstraat 1, Velsen-Noord.
Aanmelden verplicht! Graag vernemen wij jouw aan- of afmelding vóór woensdag 23 oktober via velsen@khn.nl, zodat de reservering op maat gedaan kan worden. Ook dieetwensen horen wij graag van je. Stukken van de vergadering kun je opvragen via velsen@khn.nl.

Aanpassen beleidsplan: Waar liggen jouw belangen?
Tijdens de algemene ledenvergadering op 28 oktober zullen wij de leden vragen wat zij graag willen dat wij als KHN Velsen oppakken. Wij zijn er immers voor jou! Waar liggen jouw belangen en hoe kunnen wij dit voor jou invullen? Wat kunnen we voor je aanpakken en betekenen? Je kunt ons dit ook per mail kenbaar maken via velsen@khn.nl. Aan de hand van de reacties vullen wij het beleidsplan aan met deze acties.

Bestuurlijk overleg
Onlangs heeft het bestuurlijk overleg plaatsgevonden dat met name ging over de toeristenbelasting en het toeristenbeleid. Amsterdam kan het aantal toeristen niet aan. Gemeente Velsen zou deze toeristen graag willen ontvangen. Echter zijn er niet voldoende overnachtingsfaciliteiten. KHN Velsen zou graag zien dat er meer mogelijkheden komen om de toeristen te ontvangen en te laten verblijven. Gemeente Velsen heeft besloten de toeristenbelasting te verhogen van € 1,05 per persoon per nacht naar gemiddeld € 2,50. KHN Velsen heeft hiertegen geageerd, maar helaas zet de gemeente deze verhoging toch door.

Openstaande facturen afdelingsbijdrage
Er zijn nog een aantal leden die de afdelingsbijdrage voor 2019 niet hebben betaald. De afdelingsbijdrage zat voorheen in de factuur van de contributie, maar moet om fiscale redenen apart verzonden worden. Het bestuur gebruikt de afdelingsbijdrage om diverse taken op te pakken en te organiseren, zoals ledenvergaderingen en een inspiratietour. Mocht je de factuur nog open hebben staan, roepen wij je op deze te betalen.

Inspiratietour Utrecht
KHN Velsen is van plan om begin van 2020 een inspiratietour te organiseren naar Utrecht. Dit jaar zijn we naar Rotterdam geweest en dat was een groot succes! We houden je op de hoogte!

Volgende bestuursvergadering
Op woensdag 20 november 10.00 uur vergadert het bestuur weer bij Café Middeloo. Heb je onderwerpen voor onze bestuursvergadering? Laat het ons weten via velsen@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Velsen al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens