Op maandag 21 januari jl. heeft het bestuur van KHN Velsen de bestuursvergadering gehouden bij Het Zandhuis op de Kennemerboulevard 330 in IJmuiden. Wat kwam er zoal ter sprake?

Club van 5 voor strandbelangen
De club van 5 bestaat uit de 5 gebiedsvertegenwoordigers in de provincie Noord-Holland. Deze vertegenwoordigers zullen regelmatig samenkomen om de belangen van de strandondernemers te behartigen. Dit betreft bijvoorbeeld het kustpact en de diverse contacten onderhouden met instanties als gemeenten en waterschappen.

Beleidsplan
Het bestuur is bezig met het opzetten van een beleidsplan. Wie zijn jouw vertegenwoordigers in het bestuur, wat zijn onze doelstellingen, waar richten we ons komende jaren op en wat kunnen we voor jou betekenen? Maar ook de diverse evenementen en bijeenkomsten die we organiseren worden hierin besproken. Zodra het beleidsplan compleet is, zullen wij deze delen.

15 april horecatour Rotterdam
Op maandag 15 april hebben wij een inspiratietour gepland naar Rotterdam. We vertrekken per bus voor verschillende bezoeken aan mooie, vernieuwende horecabedrijven. Wie weet kom je op goede ideeën voor jouw eigen bedrijf! Binnenkort ontvang je de uitnodiging. Aanmelden kan alvast via velsen@khn.nl.

Nieuwjaarsborrel goed bezocht
Op maandag 21 januari vond de nieuwjaarsborrel plaats van KHN Velsen bij Het Zandhuis. Meerdere ondernemers zijn hierbij aanwezig geweest om met ons het nieuwe jaar in te klinken!

21 mei Nationale Horecadag
Op 21 mei vindt de Nationale Horecadag plaats. Gebruik deze dag om jouw bedrijf te promoten richting klanten en toekomstige medewerkers! Denk over de mogelijkheden om tijdens deze dag jouw bedrijf extra te promoten middels wedstrijden, demonstraties, vertier voor kinderen etc. Meer informatie vind je hier: https://nationalehorecadag.nl/

Op maandag 1 april om 10.30 uur vergadert jouw bestuur weer. Heb je onderwerpen voor onze bestuursvergadering? Laat het ons weten via velsen@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Velsen al geliked? Zegt het voort!