Voor de 13e keer wordt er een Horeca Talentendag georganiseerd. Deze Horeca Talentendag vindt plaats op 4 en 5 februari in Ulft.

Wanneer? 4 en 5 februari 2019

Waar? Dru industriepark, Hutteweg 24 7071 BV Ulft

Doelstelling van de Stichting Horecatalent Achterhoek

  • motiveren, stimuleren van leerling en leermeester
  • profileren, leerling, leermeester en leerbedrijf
  • promoten van de horecabranche en horeca onderwijs
  • promoten van regionale producten en diensten

Om de doelen te realiseren wordt er een Horeca Talentendag georganiseerd.

Activiteiten:

  • vak wedstrijden
  • presentaties
  • demonstraties
  • forum in de vorm van “lagerhuis”
  • workshops
  • ontmoetingsplaats vakgenoten

Programma (concept)

Eerste dag

08.30 uur Start wedstrijden, kok gastvrouw/heer niveau 2

10.00 uur - 10.10 uur opening door de voorzitter SHA de heer A. Labohm

10.10 uur - 10.30 uur Gastspreker

10.30 uur - 11.30 uur wedstrijd leermeester-leerling

10.30 uur - 12.30 uur workshops

11.15 uur start wedstrijd bediening niveau 3

12.30 uur start wedstrijden kok niveau 3

12.30 uur - 13.15 uur lunch, Green Egg

13.30 uur - 15.30 uur workshops

13.45 uur – 14.45 uur

16.00 uur prijs uitreiking

  • beste deelnemer per niveau, beste ROC en beste Talent

Workshops (onder voorbehoud) voor bezoekende studenten van deelnemende ROC’s en op inschrijving bedrijfsleven(horecaondernemers en leermeesters)

  • Wijnproeverij, bierproeverij
  • Klachten behandeling
  • Kaviaar en vis
  • Smaakherkenning
  • Pesto
  • Green Egg
  • Koffie en bonbons
  • Rational
  • Lagerhuis
  • Vlees
  • Kopper cress
  • Cocktails
  • Achter toerisme

* Sabreren mousserende wijn door de winnaars

* Aansluitend borrel/hapje bedrijven/sponsoren en de ROC’s

Hiernaast zal er nog een prachtig programma zijn op de tweede dag, deze zal later gecommuniceerd worden

Workshops voor bezoekende studenten van deelnemende ROC’s

  • KHN
  • Bierproeverij
  • wijnproeverij
  • Smaakacademie
  • Cocktails
  • Achterhoek Toerisme
  • Klachten behandeling

Presentaties in de hal

  • Koppert Cress
  • SVH
  • Dommerholt IJs
  • Walnoten olie
  • Achterhoekse wijnen
  • Picabia
  • Wüsthof messen
  • Slow food producenten


Talentendag.PNG

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens