Op maandag 25 januari vindt de algemene ledenvergadering (online) plaats voor leden van KHN Altena Biesbosch.

In deze coronatijd kunnen we als horecaondernemers ook elkaars steun goed gebruiken. Als bestuur staan we er altijd voor open om te luisteren naar de problemen van onze leden en mee te denken over wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarnaast hebben we regelmatig overleg met de gemeente Altena over hun bijdrage aan het voortbestaan van onze bedrijven en over hun plannen voor de toekomst van de lokale horeca.

Om vast te stellen wat onze leden bezig houdt en hoe we in 2021 verder gaan willen we je uitnodigen voor een algemene ledenvergadering. Nu brengen we de datum onder je aandacht; volgende week volgt een agenda met toelichting.

Wanneer? Maandag 25 januari 2021
Tijd? 13.00 - 14.00 uur
Waar? Online (via Teams)

Aanmelden
We zien je aanmelding graag tegemoet! Je kunt mailen naar altenabiesbosch@khn.nl. Na aanmelden ontvang je t.z.t. een link voor deelname.

Oproep nieuwe bestuursleden
Tevens willen we je aandacht vragen voor het nieuwsbericht, waarin we een oproep doen voor nieuwe bestuursleden. Bekijk hier het bericht.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens