Op maandag 30 maart 2020 organiseert KHN Ede weer haar ALV met hieraan gekoppeld een gratis Bhv-training.

Blok alvast jouw agenda op maandag 30 maart 2020 vanaf 11.00 voor de gratis Bhv-training en de ALV vergadering KHN Ede. De agenda en locatie zullen op korte termijn met je gedeeld worden. De bijeenkomst en training starten om 11.00 uur. Mocht je belangrijke punten op de agenda van de ALV terug willen zien, dan kun je dit ook via onderstaand mailadres aangeven.

Aanmelden
Aanmelden kan alvast via r.dijkgat@khn.nl en wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Aanwezigheid is verplicht vanaf 11.00 uur om deel te kunnen nemen aan de gratis Bhv-training.

Afsluitend wil het bestuur alvast jouw aandacht vragen voor een humoristische, leerzame workshop die het bestuur wil gaan organiseren op 12 oktober 2020 over een zeer belangrijke groep werknemers in de horeca: "Hoe werkt het puberbrein". Deze zal plaatsvinden in de avonduren. Zet het alvast in de agenda, ook al lijkt het nog heel ver weg.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens