Het bestuur van KHN Hardenberg nodigt jou, samen met KHN-lid en organisator Herman Potgieter van Grand Café Restaurant de Troubadour in Hardenberg, van harte uit voor de horeca inspiratietour en ALV op dinsdag 12 november 2024.

Leuk nieuws! Jij - als KHN-lid in de gemeente Hardenberg - bent van harte uitgenodigd om op dinsdag 12 november 2024 mee te gaan op een gezellige en inspirerende trip naar het mooie Groningen!

Deze stad staat vol met energievolle- en verrassende horecagelegenheden, waar we een aantal van gaan bezoeken. Uiteraard krijgen we een blik 'achter de schermen' en gaan we genieten van speciale gerechtjes en drankjes die geserveerd worden! Tijdens de busreis naar de stad, die bekend staat om de uitdrukking ‘Er Gaat Niets Boven Het Noorden’ zal er een korte algemene ledenvergadering (ALV) plaatsvinden. Deze trip wordt overigens volledig gefinancierd vanuit de afdelingsgelden van KHN Hardenberg en vereist geen eigen bijdrage!

Wanneer

We vertrekken rond 11.00 uur en maken er geen nachtwerk van, maar vooral een mooie en gezellige dag, vol inspiratie!

Aanmelden

In verband met de nodige organisatie willen we vriendelijk verzoeken om aan te geven met hoeveel personen jullie aanwezig zijn. Denk hierbij vooral aan jouw partner en/of bedrijfsleider, maximaal 3 personen per bedrijf. Opgaves graag per email via romy@troubadour-hardenberg.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens