Samen met onze partners House of Hospitality, SVH en de gemeente Amsterdam organiseren we op 2 maart 2020 wederom een themadag met als thema het behoud van personeel.

De arbeidsmarkt verandert in snel tempo en onderzoek en praktijk tonen aan dat de hospitality branche kampt met krapte op de arbeidsmarkt en wellicht zullen er in de komende jaren nog meer tekorten/uitdagingen ontstaan. Daarom is het belangrijk om je personeel dat werkzaam is in je organisatie vast te houden!

We willen werkgevers en leidinggevenden inzichten geven hoe medewerkers te enthousiasmeren, te laten groeien en te behouden. De inzichten hebben betrekking op veranderende wensen en behoeften van nieuwe generaties medewerkers, het imago van gasten, het imago van de sector en leven lang ontwikkelen. Op basis van interessante sprekers met kennis van de markt, goede voorbeelden, een informatieve markt en ervaring uitwisseling met collega’s krijgt u zeer interessante handvatten.

Wie is onze doelgroep?
Werkgevers in hospitality en partners in de Metropool regio Amsterdam. Het is bedoeld voor zowel eind als operationeel verantwoordelijken in een bedrijf.

Waarom zou ik er naar toe moeten gaan?

  • Je krijgt inzicht in hoe belangrijk behoud van personeel is, en wat je hier zelf aan kunt doen.
  • Je krijgt oplossingen, best practices en tools voor de arbeidsmarktproblematiek door experts en ondernemers in hospitality.
  • Je krijgt concrete handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.
  • Je krijgt inzicht in het onderwerp leven lang ontwikkelen.

Wanneer? Maandag 2 maart 2020
Tijd? Inloop 12.15 (markt + hapje) - start programma:13.00 uur
Waar? Een locatie in Amsterdam wordt later bekend gemaakt

Aanmelden
Deelname is gratis. Een uitnodiging met het exacte programma volgt nog. Wilt je zeker weten dat je de uitnodiging ontvangt, stuur ons alvast naam, bedrijfsnaam en e-mail, dan versturen we te zijner tijd een uitnodiging. Je mag ons ook de contactgegevens van andere geïnteresseerden mailen, dan krijgen ook zij tijdig de uitnodiging. Je kunt dit sturen naar amsterdam@khn.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Eveline Doornhegge; 06 5149 0709 / e.doornhegge@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens