Samen met acht andere Nederlandse steden sluit Delft in 2019 aan bij het landelijke themajaar ‘de Gouden Eeuw’. Dit is een initiatief van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC).

Als Gouden Eeuw-stad heeft Delft meer dan genoeg ‘goud’ in handen. Denk aan het ontstaan van het Delfts Blauw en grote Delftse helden als Antoni van Leeuwenhoek, Johannes Vermeer en zijn tijdgenoot Pieter de Hooch. De unieke tentoonstelling in Museum Prinsenhof Delft over deze Hollandse meester geeft het themajaar een extra gouden glans en is hoogtepunt van het jaar. En ook het Delft van nu glanst ‘goud’.

Met een ‘gouden’ programmering en de campagne ‘Stap in de Gouden Eeuw’ verleiden we het grote publiek om een bezoek te brengen aan Delft en kennis te maken met het goud van toen en van nu. En wat staat er allemaal op het programma in de komende maanden? Dat kun je terug vinden op de kalender via deze link in te zien.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens