Veel bedrijven weten nog onvoldoende hoe ze zich moeten wapenen tegen de cyberdreigingen die hen boven het hoofd hangen. Waardevolle data is kwetsbaar voor cybercriminelen. Met de subsidieregeling Cyberweerbaarheid wil het Digital Trust Center (DTC) bedrijven ondersteunen om de digitale weerbaarheid te versterken. Je kunt de subsidie aanvragen van 2 april tot en met 14 mei 2020.

De subsidieregeling Cyberweerbaarheid is een jaarlijks terugkerende tender waarin samenwerkende ondernemingen, die actief bezig zijn met het versterken van hun cyberweerbaarheid, subsidie kunnen ontvangen. Het ministerie van Economische Zaken (EZ) stelt in totaal € 1 miljoen beschikbaar. De maximale ondersteuning per project is 200.000 euro.

Over de subsidie

De subsidieregeling is bedoeld voor ondernemers die een netwerk willen opzetten voor het vergroten van cyberweerbaarheid. In zo’n netwerk komen ondernemers samen met andere organisaties, binnen en tussen branches, sectoren en regio’s. Hier kunnen zij ervaringen delen en tools ontwikkelen om inzicht te krijgen in de kwetsbaarheden van elkaars IT-infrastructuur en deze te versterken.

Informatiebijeenkomsten

Om de regeling en de bijbehorende criteria onder de aandacht te brengen bij ondernemers organiseert de Digital Trust Center (DTC), samen met RVO, in maart verschillende informatiebijeenkomsten:

  • Maandag 2 maart in Middelburg
  • Dinsdag 3 maart in Alkmaar
  • Donderdag 5 maart in Den Bosch
  • Maandag 9 maart in Utrecht

Aanmelden kan via deze link.

Hulp nodig bij het vinden of aanvragen van subsidies?

Alle informatie over deze subsidieregeling en -aanvraag vind je ook in de databank van Vindsubsidies. Hulp nodig bij het vinden of aanvragen van subsidies? Dan helpt onze partner Vindsubsidies je graag. Registreer je vandaag nog op khnsubsidies.nl en krijg gratis toegang tot het KHN Subsidieloket!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens