Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is het nieuwe jaar gestart met een samenwerking met Vindsubsidies. Dit met als doel om subsidieregelingen sneller toegankelijk te maken, zodat horecaondernemers subsidiekansen pakken die er ook voor hen zijn.

Vanaf 14 januari kunnen KHN-leden gebruik maken van de subsidiedatabank die Vindsubsidies heeft ontwikkeld. In de databank zijn alle Europese, landelijke en een groot aantal regionale, provinciale en zelfs een aantal gemeentelijke subsidieregelingen overzichtelijk samengebracht. Bij elke regeling worden de voorwaarden duidelijk toegelicht en wordt er aangegeven hoe de subsidie kan worden aangevraagd.

Nederland kent een groot aantal subsidieregelingen die zijn gericht op thema’s als investeren in energievriendelijke bedrijfsmiddelen, innovatie en opleiding. Het zijn er zoveel, dat de horecaondernemer vaak door de bomen het bos niet meer ziet. De nieuwe subsidiedatabank biedt hiervoor de uitkomst.

Op dit moment laten ondernemers kansen liggen, bijvoorbeeld bij investeringen in duurzaamheid en het opleiden van personeel. KHN zal vanaf nu aantrekkelijke subsidieregelingen voor horecabedrijven gericht onder de aandacht brengen.

Doordat KHN voor al haar leden een abonnement heeft aangesloten, is de databank voor KHN-leden gratis toegankelijk. Wie begeleid wil worden bij de subsidieaanvraag, kan tegen een gereduceerd ledentarief gebruik maken van de adviesdiensten van Vindsubsidies. De KHN-subsidiedatabank is uitsluitend ontwikkeld voor leden van KHN en beschikbaar via de website www.khnsubsidies.nl van KHN.

Bekijk het Ledenvoordeel