Talal Hasan (op de foto in het midden) maakt Het Lekkerste Lunchgerecht in de categorie On the Move. Hij won tijdens de Horecava 2020 met zijn ‘Second Chance’ deze vooraanstaande vakwedstrijd. Talal werkt bij Comptoir Libanais in Utrecht. De vakjury prees het winnende lunchgerecht met name door een perfecte hanteerbaarheid, een vol mondgevoel en de smaken waren mooi in balans. De verpakking was is een bakje en zeer handig en handzaam.

De vakwedstrijd Het Lekkerste Lunchgerecht is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals, werkzaam bij horecabedrijven op high traffic locaties. De opdracht was om ter plaatse op het podium, binnen zes minuten, vijf identieke creaties te maken en te serveren in een meeneemverpakking. Een vakjury proefde en beoordeelde deze creaties. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van het gerecht.

Top 3

De volledige top 3 van het Lekkerste Lunchgerecht, Horeca luidt als volgt:

  1. Talal Hasan van Comptoir Libanais uit Utrecht Centraal
  2. Fachrudin Fakat van Kabaya uit Schiphol
  3. Ferdinand Bijzet van Sheraton Amsterdam Airport Hotel uit Schiphol

Aan de finale van deze vakwedstrijd namen 8 deelnemers deel. De vakwedstrijd om Het Lekkerste Lunchgerecht On the Move 2020 is een initiatief van de stichting Lekkerste Wedstrijden, in samenwerking met HANOS.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens