Vakschool 100% Gastvrij en Sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle nodigen vrijetijdsondernemers en andere geïnteresseerden van harte uit voor de Techtalk.

Kom jij ook naar de kennissessie? | 27 september - 13.00 - 18.00 uur | Robotisering & Sociale Innovatie bij Beerze Bulten

Vakschool 100% Gastvrij en Sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle nodigen vrijetijdsondernemers en andere geïnteresseerden van harte uit voor de Techtalk.
Vier ondernemers presenteren de projectresultaten, delen inzichten en geven tips als het gaat om robotisering en technologisering:

- Chatbot voor onboarding personeel - Kampeerdorp de Zandstuve
- Tafelstandaard om kids langer aan tafel te houden - Restaurant de Rheezerbelten
- Chatbot om receptiegasten beter te kunnen informeren - Camping de Koeksebelt
- Autonoom rijdende robots in het park - Beerze Bulten

Daarnaast is er een interview met Polly Tang directeur en mede-eigenaar Macrostep B.V, over de autonoom rijdende robots en hebben we nog een lokaal succesverhaal uit een andere sector in petto! De Techtalk eindigt met laatste trends, een doorkijk naar de toekomst en een netwerkborrel.

Meld je gratis aan via info@vakschoolgastvrij.nl en neem je gastvrijheidscollega's gerust mee!

Houd LinkedIn van de Vakschool in de gaten voor verdere projectupdates.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens