Je bent inmiddels bekend met het voornemen van de gemeente Vaals om een horecaplatform op te richten. Vorige week hebben een tweetal (online) informatiebijeenkomsten plaatsgevonden.

De informatie is grofweg samengevoegd in deze informatiebrochure.

Wat bieden zij aan:

Thuiseteninvaals
Veel mensen weten nu niet bij wie ze een maaltijd kunnen afhalen of door wie ze kunnen laten bezorgen. Door deze verzamelwebsite zijn bezoekers geïnformeerd over alle mogelijkheden en kun je hen verleiden met jouw aanbod. Zij bieden je aan om jouw horecazaak gratis te vermelden op de website, zo hebben alle mensen die op zoek zijn naar een maaltijd (afhalen, bezorgen of to-go) een overzicht van alle mogelijkheden in de gemeente Vaals. Vanuit de site wordt de bezoeker doorgelinkt naar jouw bestelmogelijkheden: dat kan jouw website zijn, een thuisbezorgd-website of een mogelijkheid om telefonisch te bestellen.

Aanmelden is gratis. We streven naar zo veel mogelijk vermeldingen op de site zodat het aanbod groot is. Klik hier om je aan te melden.

Heb je moeilijkheden met aanmelden? Stuur dan een mail naar contact@thuisuiteteninvaals.nl. Zij helpen je graag.

Daarnaast bieden zij nog een mogelijkheid voor jou: Amuse
Dit is een website EN app die jou als horecaondernemer de mogelijkheid biedt om GRATIS gebruik te maken van professionele bestelsoftware. Je vult jouw restaurantgegevens en jouw menukaart in en je bent online. Bovenstaande website wordt aan jouw amuse-account gekoppeld. Dit betekent dat een hongerige bezoeker die op thuisuiteteninvaals voor jouw maaltijd kiest, automatisch wordt doorgelinkt naar jouw amuse-bestelsite. Hier kan hij de bestelling afronden en betalen, waarna je via verschillende kanalen op de hoogte gebracht wordt van de bestelling.

Amuse biedt nog veel meer mogelijkheden en is (en blijft in de toekomst) gratis. Geen maandelijkse kosten, geen provisie, geen abonnement. Indien het je niet bevalt, kun je dus zonder problemen gewoon weer afmelden.

Amuse verwerkt jouw gegevens overigens ook in de Amuse-app, deze kan ook door de bezoeker gebruikt worden om maaltijden te zoeken en bestellen.

Als je niet zo handig bent met het internet, kun je ervoor kiezen om jouw menukaart en gegevens te laten invullen door amuse. Dan ben je nog makkelijker en sneller online! Dit kost wel eenmalig 99 euro. Omdat zij je zo goed mogelijk door deze moeilijke tijd willen helpen, betalen zij 50 euro per aanmelding mee. Voor eenmalig 49 euro ben je dus helemaal online!

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als zij.

Vragen
Voor vragen over de website, stuur een mail naar contact@thuisuiteteninvaals.nl.
Als je vragen hebt over amuse, dan mag je een e-mail sturen naar remco@amuse-menu.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens