Tjarda maakt Het Lekkerste Lunchgerecht categorie Horeca. Hij won tijdens de Horecava met ‘Burrata di Vega’ deze vooraanstaande vakwedstrijd.

Tjarda werkt bij Stads-Koffyhuis in Delft. De vakjury prees het winnende lunchgerecht met name door een juiste knapperigheid van het broodje en de smaakvolle samenstelling. De creatie was een grote bol met courgette, honingtomaten, burrata, pecannoten, kappertjes en balsamico.
De vakwedstrijd Het Lekkerste Lunchgerecht is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals, werkzaam bij horecabedrijven.
De opdracht was om ter plaatse op het podium, binnen acht minuten, vijf identieke creaties te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van het gerecht.

TOP 3
De volledige top 3 van het Lekkerste Lunchgerecht, Horeca luidt als volgt:
#1: Tjada Romeijn, Stads-Koffyhuis, Delft
#2: Lisette de Jong, The Blueberry, Amersfoort
#3: Richard Theisen, HMS Host Schiphol
Aan de finale van deze vakwedstrijd namen 12 deelnemers deel. De vakwedstrijd om het Lekkerste Broodje Horeca van Nederland is een initiatief van de stichting Lekkerste Wedstrijden, in samenwerking met HANOS.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens